Transport contenidorsPer al transport de contenidors, disposem d'una àmplia flota de vehicles propis i col·laboradors habituals que, en combinació de la nostra extensa gamma d'equips, plataformes de 20", plataformes de 40", plataformes extensibles, bolquets, reefers i transport especial , ens permeten cobrir les diferents necessitats dels nostres clients en el transport de mercaderies per carretera.

Nacional

Com a complement del transport marítim, mitjançant el transport terrestre nacional, donem cobertura als principals ports com el de Barcelona, ??Tarragona, València i Alacant.

La nostra àmplia flota de vehicles ens permet acompanyar els nostres clients en les seves necessitats de transport en contenidors a tot el territori nacional.

Internacional

Gràcies al nostre coneixement en el transport internacional, i a la capacitat i flexibilitat de la nostra flota, oferim als nostres clients un servei a la mida de les seves necessitats per transportar contenidors, a qualsevol punt d'Europa, ja sigui en transport ordinari, transport urgent o transport especia.

45.000 m2 de magatzems amb un total de 26 molls de càrrega i amb la més avançada tecnologia RFID

Entrar

Especialitzats en transport de contenidors nacional i internacional .

Entrar

El Grup Transpaís compta amb un excepcional equip de professionals format per més de 150 empleats .

Entrar

© 2021 Transpaís