Política de privacitat

Política de Protecció de Dades Personals

Alguns serveis prestats al web poden contenir condicions particulars amb previsions específiques en matèria de protecció de Dades Personals.

Les dades personals recollides seran objecte de tractament automatitzat i incorporades als corresponents fitxers automatitzats.

L’usuari garanteix que les dades personals facilitades a TRANSPAIS són veritables i es fa responsable de comunicar-ne qualsevol modificació.

TRANSPAIS, com a responsable del fitxer automatitzat, garanteix el ple compliment de la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i així, d’acord amb la LO 15/1999, els apoderats, intervinents, autoritzats i, si s’escau, avaladors de l’entitat jurídica firmant, queden informats i presten el seu consentiment a la incorporació de les seves dades als fitxers automatitzats existents.

La recollida i tractament automatitzat de les dades personals té com a finalitat el manteniment de la relació contractual amb TRANSPAIS, la gestió, administració, prestació, ampliació i millora dels serveis en els que l’usuari decideixi donar-se d’alta, així com la tramesa per mitjans tradicionals i electrònics, d’informació tècnica, operativa i comercial sobre productes i serveis oferts per TRANSPAIS.

TRANSPAIS ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les dades personals legalment requerits, i procura instal•lar aquells altres mitjans i mesures tècniques addicionals al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades a TRANSPAIS. No obstant això, l’usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.
Els usuaris tenen drets reconeguts i podran exercir els drets d’accés, cancel•lació, rectificació i oposició, així com a ser informats de les cessions realitzades, contactant amb TRANSPAIS.

TRANSPAIS pot utilitzar galetes (cookies) quan un usuari navega pel lloc web, associant-se únicament amb el navegador d’un ordinador determinat (un usuari anònim), i no proporcionant per si mateix el nom i cognoms de l’usuari. Gràcies a les galetes, TRANSPAIS pot reconèixer els navegadors dels usuaris registrats després que aquests s’hagin registrat per primera vegada, sense que hagin de registrar-se en cada visita per accedir a les àrees i serveis reservats exclusivament per a ells. Les galetes utilitzades no poden llegir les galetes creades per altres proveïdors. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per ser avisat en pantalla de la recepció de galetes i per impedir-ne la instal·lació al seu disc dur.

Analítica Web

Aquesta pàgina web utilitza Google Analytics, un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware, la oficina principal de la qual és a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ("Google").

Google Analytics utilitza galetes, que són fitxers de text ubicats al seu ordinador, per ajudar al web a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la galeta sobre el seu ús del lloc web (incloent la seva adreça IP) serà directament tramesa i arxivada per Google als seus servidors a Estats Units. Google utilitzarà aquesta informació per compte nostre amb el propòsit de seguir la pista de l’ús del lloc web, recopilant informes de l’activitat del web i prestant altres serveis relacionats amb l’activitat del web i l’ús d’Internet.

Google podrà transmetre aquesta informació a tercers quan així ho requereixi la legislació, o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google. Google no associarà la seva adreça IP amb cap altra dada de què disposi Google.
Vostè pot rebutjar el tractament de les dades o la informació rebutjant l’ús de galetes mitjançant la selecció de la configuració apropiada del seu navegador, però ha de saber que, si ho fa, pot ser que no pugui utilitzar la plena funcionalitat d’aquest web.
En utilitzar aquest lloc web vostè consent el tractament de la seva informació per part de Google en la forma i per als fins indicats més amunt.

© 2021 Transpaís