EmmagatzematgeTots els magatzems, autoritzats per a ser magatzems d'aliments, són de recent construcció comptant amb un total de 45.000 m2 amb un total de 26 molls de càrrega. Els nostres magatzems compten amb la més avançada tecnologia RFID i estan directament connectats als nostres clients.

La nostra integració en el grup Astre ens permet posar a la vostra  disposició una xarxa de 290 col·laboradors, repartits per tot Europa (8.000 vehicles i 3.400.000 m2 de magatzems).

Prioritzem la qualitat dels serveis que oferim apostant per la tecnologia i la innovació per garantir un servei excel·lent als nostres clients.

A petició dels nostres clients, realitzem inventaris i controls de qualitat exhaustius de tots els productes que emmagatzemem.

Cobrim totes les necessitats dels nostres clients dins de la cadena logística.

Mitjançant la manipulació de mercaderies, garantim el condicionament adequat del seu material als nostres magatzems, sigui quina sigui la seva naturalesa, aplicant els criteris de rotació d'estoc i traçabilitat acordats.

Les mercaderies estan permanentment controlades les 24 hores del dia a través d'un circuit tancat de videovigilància.

Controlem l'estoc de seguretat, màxims, mínims, trencaments d'estocs, etc.

Les nostres instal·lacions estan autoritzades per emmagatzemar mercaderies amb destinació alimentària, complint els estàndards més rigorosos.

Magatzem alimentari amb el registre sanitari núm.: 40.26837 / T


45.000 m2 de magatzems amb un total de 26 molls de càrrega i amb la més avançada tecnologia RFID

Entrar

Especialitzats en transport de contenidors nacional i internacional .

Entrar

El Grup Transpaís compta amb un excepcional equip de professionals format per més de 150 empleats .

Entrar

© 2021 Transpaís