LogísticaOferim una solució logística adaptada als fluxos físics dels nostres clients garantint el subministrament a temps,  i poden optar entre:

  • Magatzem dedicat: ens ajustem a les necessitats de cada client oferint una solució logística a mida, implantant tots els mitjans humans i tècnics requerits pels nostres clients, garantint-los  una total disponibilitat dels mitjans posats al seu abast.
  • Magatzems multiclient: els nostres clients poden gaudir dels avantatges de tenir un magatzem dedicat, però amb uns costos optimitzats combinant els factors espai i temps, amb total adaptabilitat a les seves necessitats. D'aquesta manera aconseguim que diferents clients es beneficiïn de les possibles sinèrgies de magatzems més grans respecte al que s'aconseguiria en un magatzem individualitzat.

Oferim una àmplia gamma de serveis especialitzats per cobrir totes les necessitats dels clients, aportant tota l'experiència, flexibilitat i professionalitat de la nostra plantilla. Serveis:

  • Emmagatzematge, magatzem d'aliments, manipulació i preparació de   comandes (pick and pack).
  • Emmagatzematge i reparació de contenidors (depot)
  • Rentat de palets
  • Distribució capil·lar
  • Logística inversa / logística interna

Garantim l’ estoc de seguretat i la rotació d'estocs. Com a principal actor del transport a Tarragona, disposem dels mitjans necessaris per oferir els millors serveis en agrupatge i distribució nacional i internacional.

Prioritzem la qualitat dels serveis que oferim apostant per la tecnologia i la innovació per garantir un servei excel·lent als nostres clients.

Realitzem inventaris i controls de qualitat exhaustius de tots els productes que emmagatzemem a petició dels nostres clients.

45.000 m2 de magatzems amb un total de 26 molls de càrrega i amb la més avançada tecnologia RFID

Entrar

Especialitzats en transport de contenidors nacional i internacional .

Entrar

El Grup Transpaís compta amb un excepcional equip de professionals format per més de 150 empleats .

Entrar

© 2021 Transpaís