Història del Grup TranspaísEls nostres orígens es remunten a l'any 1975, moment en què Pascual Pardo, amb el suport familiar, inicia el seu camí en el món del transport a Tarragona amb la compra del seu primer camió, un Pegaso Comet de 16 tones que marca el naixement del que actualment és el Grup Transpaís.

En els primers temps, l'empresa s'especialitza en el transport a granel de pinsos amb el qual cobria l’àrea de Catalunya i Aragó, 365 dies l'any. Gràcies a la seva obstinació i tenacitat, el nombre de vehicles va creixent al mateix temps que el nombre de clients i comandes, i al novembre de 1986 es constitueix la societat TRANSPAÍS, SA

L'any 2001, responent a les demandes dels clients que necessitaven cada vegada una solució logística més complexa i elaborada, fem el trasllat a les noves instal·lacions situades a la Selva del Camp i neix una nova divisió: Transpaís Operador Logístic. L'any 2009 es van inaugurar les naus de Constantí, amb la qual cosa augmenta la nostra capacitat d'emmagatzematge.

Paral·lelament, per cobrir les necessitats dels nostres clients tant en el transport nacional com internacional, s'inverteix en nous tipus de transport: camió remolc (trens de carretera), trailer, banyeres de cereals (transport a granel), ferralleres (transport de ferralla i residus) i més recentment portacontenidors (transport de contenidors i multimodal) així com pisos mòbils. D'aquesta manera oferim un ampli ventall de serveis per satisfer els nostres clients.

L'any 2005, El Grup Transpaís s'integra en el capital del Grup Astre, la qual cosa ens permet seguir tenint la flexibilitat d'una mitjana empresa i la força d'un gran grup.

L'any 2006, s'inaugura a Colmar (França) la nostra primera delegació fora de les nostres fronteres per millorar la cobertura europea.

L'any 2009, es crea una nova divisió Multimodal, on s'ofereixen serveis que cobreixen el transport marítim, transport ferroviari i transport terrestre. Al mateix temps, oferim noves activitats annexes com el "depot"  i la reparació de contenidors.

45.000 m2 de magatzems amb un total de 26 molls de càrrega i amb la més avançada tecnologia RFID

Entrar

Especialitzats en transport de contenidors nacional i internacional .

Entrar

El Grup Transpaís compta amb un excepcional equip de professionals format per més de 150 empleats .

Entrar

© 2021 Transpaís