Rentat de palets

Les nostres màquines automatitzades d'última generació han estat especialment dissenyades per rentar i assecar en línia contínua palets de diferents mides i separadors de plàstic per a ús alimentari.

Recentment, hem implantat un modern sistema informàtic equipat amb l'última tecnologia en la lectura de codi de barres de palets i separadors, cosa que ens permet realitzar un control informàtic exhaustiu de totes les unitats que són rentades.

Ens ajustem a les necessitats dels nostres clients oferint serveis complementaris d’ emmagatzematge i reparació de palets, assegurem la rotació d'estocs i els estocs de seguretat.

En combinació amb la nostra divisió de transport per carretera, podem oferir un servei porta a porta, utilitzant la nostra xarxa d’ agrupatge i distribució tant nacional com internacional, per oferir un servei a mida amb recollides i lliuraments en qualsevol lloc de la geografia europea.

Les nostres instal·lacions estan autoritzades per emmagatzemar mercaderies amb destinació alimentària, complint els estàndards més rigorosos.

Magatzem alimentari amb el Registre sanitari núm.: 40.26837 / T

45.000 m2 de magatzems amb un total de 26 molls de càrrega i amb la més avançada tecnologia RFID

Entrar

Especialitzats en transport de contenidors nacional i internacional .

Entrar

El Grup Transpaís compta amb un excepcional equip de professionals format per més de 150 empleats .

Entrar

© 2019 Transpaís