Valors

Orientació al client

Dediquem tots els nostres esforços a conèixer les necessitats dels nostres clients, busquem ser el seu principal col·laborador a l’hora d’oferir solucions de transport de mercaderies i logística.

Creativitat, innovació i medi ambient

Tota organització creix en funció de la seva capacitat per innovar. Creem solucions a mida per als nostres clients invertint en mitjans tecnològics que ens permetin guanyar en productivitat i ser més respectuosos amb el medi ambient.

Creació de valor

El nostre personal busca la creació de valor tant per a l'organització com per als nostres clients. L'equip humà de Transpaís fa la seva feina de forma eficient, eficaç i honesta, sempre mantenint uns alts estàndards de qualitat, servei i professionalitat que creen valor per als nostres clients, empleats i col·laboradors.

Han passat més de 35 anys des de la nostra fundació, 35 anys plens d'història, d'experiència i de servei. Hem recorregut un camí ple d'èxits al costat dels nostres clients i això és únicament gràcies a la complicitat i la confiança que ens han dipositat. La nostra manera d'agrair-ho és donant el millor servei de la manera més eficient possible i amb el cost més competitiu.

45.000 m2 de magatzems amb un total de 26 molls de càrrega i amb la més avançada tecnologia RFID

Entrar

Especialitzats en transport de contenidors nacional i internacional .

Entrar

El Grup Transpaís compta amb un excepcional equip de professionals format per més de 150 empleats .

Entrar

© 2019 Transpaís